Planet Replay Forum Index Planet Replay
The Destination for ReplayTV Owners and TV Enthusiasts
Back to the home page
 
 FAQFAQ   SearchSearch   7 days of topics7 Days  30 days of topics30 Days  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Streaming to MediaPlayerClassic

 
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> DVArchive
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spork
Replay fan
Replay fan


Joined: 03 Oct 2012
Posts: 45

PostPosted: Wed Mar 02, 2016 10:08 pm    Post subject: Streaming to MediaPlayerClassic Reply with quote

When I use VLC as my default player for streaming from DVArchive all is well. But when I try to stream to MediaPlayerClassic it says "Opening" and never goes any further. Any tips would be much appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
srfrdan
Planet Master
Planet Master


Joined: 14 Feb 2010
Posts: 570
Location: jersey shore

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 3:27 am    Post subject: Reply with quote

mine works fine but shows in 4:3 , make sure to use the .exe file cause .bat files show by default and needs to be made to all files so u can see the .exe.
_________________
my poop at srfrdanu1 4k*5k
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
srfrdan
Planet Master
Planet Master


Joined: 14 Feb 2010
Posts: 570
Location: jersey shore

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 3:33 am    Post subject: Reply with quote

also if u dont have wmc it wont play on wmp cause theres no codecs. u can install them if u search for them
_________________
my poop at srfrdanu1 4k*5k
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
spork
Replay fan
Replay fan


Joined: 03 Oct 2012
Posts: 45

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 7:50 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for the responses. I do have it pointing at the .exe - but that doesn't do the trick for me. Regarding WMC - I assume that's a codec? Is there any way to see if I have that installed? It sounds like you're saying that's needed for Windows Media Player - yes? Is it also needed for Media Player Classic?
Back to top
View user's profile Send private message
srfrdan
Planet Master
Planet Master


Joined: 14 Feb 2010
Posts: 570
Location: jersey shore

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

wmc is windows media center which works with the player. wmc can record tv as well as all the things wmp does.
_________________
my poop at srfrdanu1 4k*5k
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
spork
Replay fan
Replay fan


Joined: 03 Oct 2012
Posts: 45

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

I just downloaded the latest MPC (x64) and it all works great now. Thanks again.
Back to top
View user's profile Send private message
srfrdan
Planet Master
Planet Master


Joined: 14 Feb 2010
Posts: 570
Location: jersey shore

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

omg--i thought u meant wmp and just mislabeled it. i dld mpc-hd as well to try it. sso far better than vlc. thanx .
_________________
my poop at srfrdanu1 4k*5k
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
spork
Replay fan
Replay fan


Joined: 03 Oct 2012
Posts: 45

PostPosted: Thu Mar 03, 2016 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

Cool. I've been a big fan of MPC for a long time. I was bummed that I couldn't have DVArchive stream to it. But now my life is complete.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> DVArchive All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Planet Replay topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group