Planet Replay Forum Index Planet Replay
The Destination for ReplayTV Owners and TV Enthusiasts
Back to the home page
 
 FAQFAQ   SearchSearch   7 days of topics7 Days  30 days of topics30 Days  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problem Installing C1000 RID File
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> ReplayTV & Cable Boxes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
The Robman
Moderator
Moderator


Joined: 27 Apr 2004
Posts: 606

PostPosted: Sun Nov 29, 2015 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

How did u repair your 5508, did you get a new board, and if so, was it from a 5xxx unit or a 55xx unit? If it was a 5xxx unit, that would explain why CA/IVS are enabled. If it was from a 55xx unit, and CA/IVS are enabled, that would imply that the version of 144 that you downloaded is the patched version.

I don't have any 55xx units, so I have no way of loading it to try it out.
_________________
Later, Rob
http://www.hifi-remote.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> ReplayTV & Cable Boxes All times are GMT - 8 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Planet Replay topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group