Planet Replay Forum Index Planet Replay
The Destination for ReplayTV Owners and TV Enthusiasts
Back to the home page
 
 FAQFAQ   SearchSearch   7 days of topics7 Days  30 days of topics30 Days  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

no picture with old or new versions of revue

 
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> reVue
View previous topic :: View next topic  
Author Message
srfrdan
Planet Master
Planet Master


Joined: 14 Feb 2010
Posts: 571
Location: jersey shore

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 9:08 am    Post subject: no picture with old or new versions of revue Reply with quote

hi--i just got w-8 on my laptop and it was a breeze to install. all rtv apps and all the others btw were intact and functonal. revue needed .net 1.1. got that to install and revue works but no picture. sound but no picture. then i went here and saw the newer version put it in the revue files as required and uninstalled .net 1.1. when i open revue the new version comes up just fine but again no picture. sound and no picture---any help appreciated---d
_________________
my poop at srfrdanu1 4k*5k
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> reVue All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Planet Replay topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group