Planet Replay Forum Index Planet Replay
The Destination for ReplayTV Owners and TV Enthusiasts
Back to the home page
 
 FAQFAQ   SearchSearch   7 days of topics7 Days  30 days of topics30 Days  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Send Recieve Progress

 
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> IVSmagic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jgmace
Replay user
Replay user


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 70
Location: Connecticut

PostPosted: Sat Apr 18, 2009 10:38 am    Post subject: Send Recieve Progress Reply with quote

IVS Magic has suddenly stopped report the progress of sends and receives. I also have Poopstat and it is not updating either. I am using Firefox v 3.0.8. Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
hdonzis
Planet Overlord


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 9017
Location: San Antonio, TX

PostPosted: Sat Apr 18, 2009 11:47 am    Post subject: Reply with quote

Check your port forwards on your router to make sure that they are forwarding to the IVSmagic IP address and not the Replay IP address...

Henry
_________________
Here's my Poop (I know that's the old Poopli, but I like it that way!)
Back to top
View user's profile Send private message
jgmace
Replay user
Replay user


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 70
Location: Connecticut

PostPosted: Sat Apr 18, 2009 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

I checked and they are still pointing to the IVS Magic IP address. Up until a few days ago it worked perfectly. Don't understand what changed.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
hdonzis
Planet Overlord


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 9017
Location: San Antonio, TX

PostPosted: Sat Apr 18, 2009 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Yep, that's certainly very strange! However, IVSmagic keeps track of sends and receives via its database. I'm not really knowledgeable of how IVSmagic keeps its show tracking database, whether it is a file on disk or in memory. However, maybe it has either gotten messed up or has too many entries?

It certainly seems like if the traffic is going through IVSmagic and it isn't showing up in the status, then something has decided not to keep track of it...

Henry
_________________
Here's my Poop (I know that's the old Poopli, but I like it that way!)
Back to top
View user's profile Send private message
jgmace
Replay user
Replay user


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 70
Location: Connecticut

PostPosted: Sat Apr 18, 2009 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

The three sends I have going now are from my virtual Replay, I have to see what happens when I send from a replay. All were sent with IVS Magic and the log shows successfull sends. The main page shows

show sends are in progress (3 total, 0 active)
show receives are in progress (2 total, 0 active)
But looking at the activity lights, I have shows actively being sent.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
nded
Planet Master
Planet Master


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 819
Location: Largo Florida

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 5:33 am    Post subject: Reply with quote

What are these "activity lights" you speak of?
_________________
This signature under construction. Please check back soon for updates.
Back to top
View user's profile Send private message
jgmace
Replay user
Replay user


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 70
Location: Connecticut

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 6:24 am    Post subject: Reply with quote

The send/receive lights on my cable modem. Also the three transfers completed last night as the receiver marked them complete and asked for three more.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
douglips
Replay junkie
Replay junkie


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 163

PostPosted: Tue May 12, 2009 9:16 pm    Post subject: Reply with quote

test your IVS connection, then turn off IVSmagic and test it again. It should not work with IVSMagic off. If it does, that tells you you are not forwarding to IVSmagic.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Planet Replay Forum Index -> IVSmagic All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Planet Replay topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group